Om Krampen

Vi vil gerne tilbyde foredrag i et netværk med diverse arrangementer.
Vi synes, der er behov for at lære epilepsi bedre at kende.
Vi deler vores viden og erfaring om epilepsi. Der er behov for et uformelt frirum. Her kan epilepsi berørte mødes og dele, hvad der ligger Dem på sinde.
Her kan du møde andre i samme situation.
Sammen kan vi hjælpe hinanden.
For at udbrede kendskabet til epilepsi har jeg startet denne side.
Glæder mig til at høre fra jer.

Dansk Folkehjælp hædrer mig som ildsjæl i 2020

Præsentation

Thorkild Wilson Føns
Jeg bor i Humlebæk med Connie og vores kat en Maine Coon Ashlan. Jeg interesserer mig også for Humlebæk Bymidte. Jeg bruger en del tid på at være frivillig på forskellig måde.

Jeg er vokset op 2 sproget da min mor var fra Irland først med gruppen Dubliners og senere hjælper ved Copenhagen Irish 

Festival, så jeg har musik og dans med modermælken. Uddannet Teknisk Assistent har jeg IT kundskaberne bag mig og erfaring indenfor PC, bestyrelsesarbejde og foreningsliv.

Jeg har tidligere givet fleksjobbere hjælp til at komme videre i nyt arbejde. 

Jeg arbejder nu primært med at hjælpe Epilepsi berørte i Cafekrampen. Et forum der støtter Epilepsi berørte med foredrag etc.

Præsentation 

Min epilepsi forhindrer mig ikke i at spille billard på turneringsplan i Helsingør Sports  Billard Klub. Trods mine anfald kan billard godt være en god afstressende øvelse: ” Det hele handler om psykologi og matematik ” Jeg har været en del af det frivillige arbejde i Fredensborg i flere år og jeg blev af Dansk Folkehjælp Fredensborg hædret som et fyrtårn, der skiller sig ud ” Årets Folkehjælper 2020 ” Det var jeg rigtig glad for. 

Privatlivspolitik Cookiepolitik